Irma Knol

De kookbio van Irma Knol - Aan tafel met Milan, Sjen en Enzo Knol

In navolging van haar twee zoons Milan (1,4 miljoen volgers) en Enzo Knol (2,6 miljoen volgers) is ook Irma Knol populair op YouTube en Instagram. Ze deelt met veel plezier haar leven van nu via social media, maar blikt in haar boek juist terug op toen. Op de tijd dat ze als alleenstaande moeder met twee lastige pubers en een peuter leefde.

Aan de hand van de gerechten die ze maakte, vertelt Irma openhartig over die periode in hun leven waarin ze stoeide met het moederschap. Irma: “In de tijd dat Milan en Enzo pubers waren, vond ik het lastig om lekker te koken. In die tijd woonde ik samen met Milan, Enzo en Sjen in Assen. Het was een zware tijd. Geen vader in huis, wel twee pubers en een klein mannetje. Milan en Enzo kreeg ik toen amper aan tafel. De herinneringen brachten me op het idee om mijn ervaring op te schrijven. Want: zouden meer mensen dat hebben?”

Irma over de jeugd van Milan,
Sjen en Enzo
Irma: “In dit boek kijk ik terug op die tijd. Aan de hand van verschillende gerechten haal ik herinneringen op, vertel ik anekdotes en ga ik dieper in op hoe ik het als alleenstaande moeder heb ervaren. Aan de hand van verschillende typische Knol-gerechten vertel ik ons verhaal. Waarschuwing: ik ben geen kok, maar een liefdevolle moeder, dus verwacht geen ingewikkelde recepten.”
1. #kannietzonderkoffie
2. Mijn moeders tropische verrassing
3. Dé favoriet van de jongens: pasta di mama
4. De pannenkoeken van Milan, Enzo en Sjen
5. Lasagne van de Aldi (ja, echt!)
6. Spaghetti en Sjen
7. Fruit en pubers
8. Oliebollen (of beter: olieknollen)
9. En nog veel meer verhalen