BESTEL HIER HET
ZEPPE & ZIKKI VAKANTIEBOEK


Zeker in de vakantie rennen, vliegen en fietsen kinderen veel over straat. Geef uw leerlingen dit unieke cadeautje mee, zodat ze ook in de vakantie veilig de weg op gaan.


Zeppe & Zikki zijn dé gezichten van Vlaamse preventiecampagnes voor meer verkeersveiligheid. In een televisiereeks richten de behoedzame zebra en hyperactieve schildpad zich in een mix van poppenspel en animatie – en met een grap en een grol – op kinderen, jongeren en hun ouders. Op humoristische wijze trekken ze door het verkeer en weten gevaarlijke situaties op een originele manier te omzeilen of op te lossen. De achterliggende gedachte ‘zorg voor jezelf en een ander’ wordt op een speelse manier en zonder vermanend vingertje getoond.

 

Deze zomer verschijnt ter ere van het 10-jarig jubileum het Zeppe & Zikki Vakantieboek. Het boek volgt de rode draad van de campagnes en komt als aanvulling op het bestaande informatiepakket dat via de website, YouTube en scholen wordt verspreid. Het vakantieboek is een ideale manier om kinderen op een speelse, humoristische en actieve manier bewust te maken van de verkeersveiligheid.

 

Het Zeppe & Zikki Vakantieboek is een vrolijk en educatief doeboek boordevol:

● Spellen

● Moppen

● Tests

● Tips

● Puzzels

● Prijzen

● En nog veel meer

 

Wil je het Zeppe & Zikki vakantieboek in kleinere hoeveelheden bestellen?
Dat kan! Eén exemplaar kost € 3,99.
Ga dan zeker langs bij volgende verkooppunten:

● Standaard Boekhandel

● Press Shop/ Relay

● Carrefour

● SUPERGB

● Albron

● Makro

● Delhaize

● Albert Heijn

● FNAC