Algemene Voorwaarden

FC Klap geeft je hierbij toegang tot www.fcklap.nl waar wij teksten, afbeeldingen en andere materialen plaatsen die door FC Klap zijn gemaakt. In opdracht van FC Klap of door derden. Als lezer kun je de website kosteloos gebruiken. FC Klap behoudt zich het recht voor om op elk moment de inhoud van de website aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover mededeling te hoeven doen.

FC Klap spant zich in te waarborgen dat de te verkrijgen informatie en het aanbod van relevante content waarnaar wordt verwezen volledig en juist is. FC Klap kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige onvolledige of onjuiste informatie die door middel van deze website wordt gevonden. 
 
Toestemming 
 Door de informatie en de diensten op fcklap.nl te gebruiken, ga je akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen. 
 
Inhoud fcklap.nl 
 Op fcklap.nl verschijnen soms artikelen waarin producten van derden worden aangeprezen. Veelal zijn dit verhalen over producten en/of services die we zelf hebben uitgeprobeerd. Sommige producten of gereviewde services krijgen we van derden; anderen zijn al in ons bezit of hebben we zelf gekocht. In welke situatie dan ook, uitgangspunt van FC Klap is het maken van verhalen (in tekst en beeld) waarin een eerlijk en betrouwbaar beeld wordt gegeven van de bestemming, dienst en/of product. Met onze verhalen willen we inspireren en vooral tips geven. 
 
Links naar andere sites 
 Op fcklap.nl plaatsen we ook links naar andere sites. Dat doen we op het moment dat dit waarde toevoegt aan ons verhaal. Bij het aanmaken van de link controleren wij altijd waar we naar toe linken, maar we zijn niet verantwoordelijk voor het gebruik van deze andere websites en de inhoud die erop te vinden is. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de privacyrichtlijnen van deze andere websites. 
 
Gebruik gegevens 
 Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de website of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving met betrekking tot privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. Gebruik van de gegevens van fcklap.nl moet altijd worden nagevraagd via onze mail of telefonisch. FC Klap behoudt zich het recht voor om u deze toestemming te ontzeggen.