Events

Of je nu een kleinschalig netwerkevent of een grootschalige awardshow op de planning hebt staan; FC Klap is jouw partner in de organisatie. Met onze creatieve en resultaatgerichte aanpak en flexibele denkwijze zetten wij, in nauwe samenwerking, het evenement, van concept tot uitvoering, voor je op poten. Aansluitend bij jouw doelstellingen en budget zijn wij pas tevreden met ‘perfect’.
 •  Netwerkevents

  Netwerkevents

  Ons team van eventplanners combineert creativiteit, expertise en aandacht voor detail om netwerkevenementen te ontwikkelen die zin hebben. Of het nu gaat om informele borrels, zakelijke conferenties, of thematische netwerkavonden; wij zorgen voor een naadloze organisatie van begin tot eind. Zowel productioneel als inhoudelijk staan onze netwerkevents als een huis.

  Wij nemen alle aspecten van eventmanagement uit handen. Het selecteren van de perfecte locatie en sprekers tot het regelen van catering en entertainment, maar ook het promotiemateriaal, zoals posters en banners, en de aftermovie. •  Awardshows

  Awardshows

  Ook grote shows zijn ons niet vreemd. Ons team van eventplanners organiseert hoogwaardige evenementen die uitmuntendheid belonen en vieren. Wij begrijpen de impact van het erkennen van prestaties en streven  ernaar onvergetelijke avonden te realiseren om mensen in de schijnwerpers zetten. Een combinatie van innovatie, precisie en flair zorgen voor awardshows die een blijvende indruk achterlaten. 

  FC Klap staat garant voor een gedenkwaardige avond die zowel verfijnd als opwindend is. Want we zorgen ervoor dat inhoud en show elkaar niet in de weg zitten, maar juist naadloos op elkaar aansluiten.  


 •  Promotie / productpresentatie

  Promotie / productpresentatie

  Omdat we zelf makers zijn, weten we hoe belangrijk het is dat de doelgroep ook daadwerkelijk van het bestaan van onze boeken en magazines op de hoogte is. Behalve in online marketing geloven we in de kracht van productpresentaties en -lanceringen. Als evenementenbureau organiseren we daarom regelmatig succesvolle productlanceringen en andersoortige promotionele events om aandacht te trekken en de interesse van de doelgroep te wekken. Een goed begin is het halve werk.

  Of het nu gaat om het introduceren van een nieuw product aan de markt, het promoten van een speciale dienst of het genereren van buzz rondom een belangrijke aankondiging; FC Klap staat garant voor een productpresentatie die resultaten oplevert.