Design

Bij onze ontwerpers gaat design verder dan ‘een mooi plaatje’. Wij vertellen met onze designs verhalen, versterken merken en trekken de aandacht van welke doelgroep dan ook. Soms zeggen beelden genoeg, in andere situaties zijn ze een versterker van woorden of verlengstuk van video’s. Ons team van ervaren vormgevers streeft er altijd naar de boodschap op de juiste manier te verpakken. Of het nu gaat om het ontwerp van een logo, de creatie van marketingmateriaal of het ontwikkelen van een online platform of social mediastrategie.
 •  Boeken

  Boeken

  Hoe vertaal je een verhaal of boodschap naar een visueel totaalplaatje? Dat hoef je onze designers niet uit te leggen. Onze artdirectors met hun jarenlange ervaring en jonge honden met hun frisse blik weten hoe belangrijk het design is voor de impact die een boek kan hebben op de doelgroep. Van het ontwerp van een boekomslag of de keuze van foto’s en illustraties om woorden tot leven te brengen tot het juiste stramien, overzicht en het ritme van de pagina’s. Ons ontwerpteam verstaat de (boekdruk)kunst! 

  Of het nu fictie is, of een biografie. Een ‘schreeuwerig’ jeugdboek of een corporate uitgave; onze designers hebben een veelzijdige expertise en vertalen jouw visie naar een uniek veelzeggend ontwerp. 

 •  Magazines

  Magazines

  Een coverkreet kan nog zo smeuïg zijn, als een vormgever er niet overheen heeft geplast, zal geen hond ‘m lezen. Onze vormgevers weten hoe ze met een cover de aandacht grijpen, welke lay-out voor welke doelgroep tot de verbeelding spreekt en hoe ze inhoud moeten transformeren naar opvallende magazine-ontwerpen. Want het design is doorslaggevend om de effectiviteit van het magazine te vergroten. 

  Van doeboeken voor de allerkleinsten tot publieksmagazines als Boer zoekt Vrouw Magazine en van vakbladen als BM tot corporate magazines als dat van Oranje Fonds; onze designers zijn verrassend veelzijdig. 

 •  Branding

  Branding

  Onze designers hebben veel ervaring in het vormgeven van onderscheidende merkidentiteiten. Ze bouwen aan merken, of versterken ze, omdat een krachtige, herkenbare en aantrekkelijke corporate branding belangrijk is in een wereld waarin talloze organisaties vechten voor een plek op de eerste rij. De brand identity moet passend en pakkend zijn, maar ook makkelijk toepasbaar en voor verschillende doeleinden en mediakanalen en –uitingen inzetbaar. 

  Ons team ontwerpt een uniek logo, ontwikkelt visuele elementen, creëert marketingmaterialen, maar stort zich het liefst op het totaalpakket. Alles uniek, consistent doorgevoerd, herkenbaar en gericht op merk en doelgroep. 

 •  Bedrijfscommunicatie

  Bedrijfscommunicatie

  Wat ons onderscheidt, gaat verder dan visueel aantrekkelijke ontwerpen. Wij zien onszelf als strategische partners en bieden altijd op maat gemaakte oplossingen. Voor het vergroten van naamsbekendheid, het effectief overbrengen van een boodschap of een grotere online aanwezigheid. 

  Onze designers dragen een visueel steentje bij in het overbrengen van content in elke vorm en voor elk kanaal; van brochure tot boek of magazine en van nieuwsbrief tot online marketingstrategie. 

 •  Online en social media

  Online en social media

  Online aanwezigheid vraagt een visueel aantrekkelijk en strategisch doordacht design voor digitale platformen. Onze designers ontwerpen een overtuigende digitale uiting die naadloos aansluit bij de merkwaarden en verwachtingen van de klant en de doelgroep.

  Van boeiende social media-posts tot opvallende grafische elementen voor een website, of het ontwikkelen van bannersets en andere advertenties die de aandacht trekken; onze designers geven er een creatieve draai aan.