Online Marketing

Als creatief online marketingbureau ontwikkelen we krachtige digitale contentstrategieën. Van strategische planning tot originele uitvoering en van grondige analyse tot voortdurende bijsturing. We werken nauw samen met onze opdrachtgevers om een op maat gemaakte strategie te ontwikkelen. Of het nu gaat om het vergroten van merkbekendheid, generen van leads, verhogen van conversies of verbeteren van de online aanwezigheid; ons team ervaren marketeers levert resultaatgerichte oplossingen.
 •  Full-service marketingbureau

  Full-service marketingbureau

  Als professioneel online marketingbureau bieden we ruim assortiment aan diensten, van strategieontwikkeling tot uitvoering en analyse, waardoor we een alles-in-één oplossing bieden voor al jouw digitale behoeften. Ons ervaren team van marketeers begrijpt de steeds veranderende digitale landschappen en trends en werkt nauw samen met de opdrachtgever om effectieve strategieën te ontwikkelen. 

  Of het nu gaat om het vergroten van merkbekendheid, het genereren van leads of het stimuleren van verkoop, we hebben de expertise en tools om resultaatgerichte campagnes te leveren die aansluiten bij jouw doelstellingen.

 •  Contentstrategie

  Contentstrategie

  Onze online marketeers streven ernaar om waardevolle, relevante en authentieke content te creëren die de snaar raakt en de gewenste actie teweegbrengt bij de doelgroep. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een contentkalender, het produceren van boeiende blogposts, het maken van overtuigende social media-inhoud of het ontwerpen van informatieve infographics; wij zorgen ervoor dat de contentstrategie naadloos aansluit bij de merkidentiteit en bedrijfsdoelstellingen van onze opdrachtgever.

  Met FC Klap als jouw partner in contentstrategie kun je erop vertrouwen dat jouw online aanwezigheid opvalt en impact maakt. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons samen bouwen aan een effectieve contentstrategie die jouw merk naar een hoger niveau tilt.

 •  Google Ads

  Google Ads

  Onze online marketeers zijn gespecialiseerd in effectieve online advertentiecampagnes. We hebben ruime ervaring en de expertise om merken en bedrijven te helpen hun online zichtbaarheid te vergroten en hun doelgroep effectief te bereiken. Ons team van Google Ads-specialisten begrijpt de complexiteit van het advertentieplatform en werkt nauw samen met de opdrachtgever om strategieën te ontwikkelen die aansluiten bij de doelstellingen en het budget. 

  Of het nu gaat om het genereren van leads, het verhogen van conversies of het vergroten van merkbekendheid, wij zorgen ervoor dat jouw advertenties op het juiste moment, op de juiste plaats en aan de juiste doelgroep worden getoond.

 •  Social advertising

  Social advertising

  Met onze know how en brede ervaring helpen wij merken en bedrijven hun doelgroep te bereiken en betrokkenheid te vergroten via sociale media. Ons team van social media advertising experts begrijpt de unieke dynamiek van elk social media platform en ontwikkelt strategieën die naadloos aansluiten bij de doelstellingen en doelgroep. Bijvoorbeeld om het aantal volgers te vergroten, leads te genereren of keiharde conversie; wij zorgen ervoor dat jouw advertenties opvallen en resultaten opleveren.

  Van het opzetten en beheren van advertentiecampagnes tot het optimaliseren van targeting en het analyseren van prestaties; wij bouwen aan een sterke online aanwezigheid voor jouw merk op sociale media.

 •  Banner campagnes en YouTube advertising

  Banner campagnes en YouTube advertising

  Naamsbekendheid. Leads. Keiharde conversie. Online aanwezigheid is bij alle drie de doelen onmisbaar. Onze marketeers hebben de kennis en ervaring om de juiste doelgroepen te bereiken via banners op de website en YouTube-video's. Wij begrijpen de kracht van bannercampagnes en YouTube advertising en ontwikkelen met veel plezier advertenties die opvallen en impact hebben.

  Maar het blijft niet bij het maken van de campagnes. We nemen het volledige beheer uit handen, inclusief analyse, evaluatie en bijsturing. Met als doel: een zo sterk mogelijke aanwezigheid van jouw merk.