Redactie

Met een veelzijdig team van ervaren schrijvers en eindredacteuren en jonge honden bieden we een allround redactie die aan alle contenteisen voldoet. Of je nu op zoek bent naar tekstredactie, eindredactie, short copy, blogs, social content, reportages, interviews, kennisbankartikelen, creative storytelling, advies of professionele contentstrategie; het redactieteam van FC Klap zorgt ervoor dat de boodschap op de juiste toon wordt overgebracht.
 •  Boeken

  Boeken

  Van fanboeken voor de jeugd – Enzo Knol, YouTube 100, MeisjeDjamila, TikTok – tot biografieën van (tv-)persoonlijkheden als André van Duin, Willibrord Frequin, John de Mol en Harry de Winter. Onze schrijvers klimmen met passie voor het schrijversvak zelf in de pen of redigeren teksten van andere auteurs. Met onze voeten diepgeworteld in Hilversum, weet de mediawereld ons te vinden. En die relatie vertalen wij weer naar boeken als BinnensteBuiten en Naar buiten met Boswachter Tim.

  Onze allround redactie denkt ook graag mee over een corporate uitgave, zoals een boek ter ere van een bijzonder jubileum of een interne uitgave voor medewerkers. 

 •  Magazines

  Magazines

  In opdracht of in eigen beheer, in hoge oplages of voor een select publiek; FCKlap is specialist in het maken en uitgeven van magazines. Of het nu grote publieksbladen zijn zoals Boer zoekt Vrouw Magazine, of magazines in opdracht zoals het magazine Oranje voor Oranje Fonds; onze schrijvers banen zich gemakkelijk een weg naar de juiste vorm, inhoud, en tone of voice. 

  Sinds 2002 geeft FC Klap de populaire reeks Zappelin Doeboeken uit en sindsdien weten we de jeugd goed te vinden. Behalve de doeboeken voor de allerkleinsten, maken we ook magazines voor jongeren, waaronder Play magazine en de Kidz MuseumGidz in nauwe samenwerking met de Museumvereniging. 

 •  Bedrijfscommunicatie

  Bedrijfscommunicatie

  Onze redacteuren begrijpen dat communicatie de sleutel is tot succes in elk bedrijf. Wil je bouwen aan een sterke merkidentiteit? Of wil je de neuzen van de werknemers dezelfde kant op krijgen? Ons schrijversteam denkt mee aan een op maat gemaakte communicatiestrategie en creëert boeiende en relevante content. 

  In welke vorm en voor welk medium dan ook; bijdragen aan intranet of internet, de verzorging van de nieuwsbrief, social media-posts, blogs, maar ook complete brochures, flyers, magazines of boeken. Wij helpen verhalen te vertellen, boodschappen over te brengen en impact te maken.