Video

Wij zijn gespecialiseerd in het vertellen van verhalen in beeld en geluid. Of je nu op zoek bent naar een pakkende bedrijfsvideo, een indrukwekkende commercial of een uitgebreide documentaire; ons ervaren team van creatieve filmmakers begrijpt dat elk project uniek is. Daarom bieden we een breed scala aan videoproductiediensten die op maat worden gemaakt. Van conceptontwikkeling en script tot opname, montage en postproductie.
 •  Aftermovies

  Aftermovies

  Of het nu gaat om een opening, evenement, lancering, netwerkbijeenkomst of feest; wij vangen deze bijzondere momenten op film en zetten ze om in aftermovies die de sfeer en essentie van elke speciale gebeurtenis vereeuwigen. Met creativiteit en oog voor detail zorgen onze filmmakers ervoor dat elke aftermovie een weerspiegeling is van het evenement. Voor de gasten én voor iedereen die er niet bij was. 

  We vangen niet alleen de sfeer, maar kunnen ook ter plekke één-op-één veelzeggende reacties van de aanwezigen vragen, en die op ludieke wijze samenbrengen met de sfeerbeelden. 

 •  Campagnes

  Campagnes

  Video wordt steeds belangrijker in het succesvol overbrengen van je boodschap. Daarom spelen commercials en andere campagnevideo’s een grote (hoofd)rol in onze campagnes. Wil je je organisatie (weer) op de kaart zetten, een nieuw product of nieuwe dienst lanceren of een uniek project onder de aandacht brengen? Wij zorgen ervoor, van conceptontwikkeling en storyboard-creatie tot krachtige visuele vertelling. 

  Ons doel: op maat gemaakte commercials die de boodschap op de juiste manier overbrengen, die opvallen én een blijvende indruk achterlaten. De spot is het ideale middelpunt van een complete mediamix binnen de campagne. 

 •  Corporate

  Corporate

  Communiceren met relaties, consumenten en medewerkers gebeurt steeds meer via video. Veel organisaties kiezen voor video als alternatief voor de traditionele nieuwsbrief of brochure. Voor een eenmalige update of call to action, of voor een serie video’s om bijvoorbeeld collega’s op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen van een reorganisatie of implementatie van een nieuw product. 

  FC Klap heeft veel ervaring in het bedenken, maken en afleveren van deze corporate video’s. Voor onder meer Oranje Fonds, DLA Piper en Mediamuseum Beeld en Geluid. 

 •  Sociale media

  Sociale media

  De sociale media lenen zich als geen ander mediakanaal voor korte catchy content in videovorm. Van een filmpje voor YouTube en een snelle video voor X, tot een Facebookverhaal of een reel op Instagram; onze filmmakers passen hun video’s op elk kanaal aan. 

  We creëren video's die niet alleen visueel aantrekkelijk en kwalitatief zijn, maar ook specifiek zijn afgestemd op de dynamiek en het karakter van de verschillende sociale mediaplatforms. Met als doel dat elke video de aandacht grijpt en vasthoudt. 

 •  Televisie

  Televisie

  Wij proberen met onze content zoveel mogelijk mensen te bereiken. Televisie blijft vooroplopen als het gaat om bereik bij een grote doelgroep. Daarom maken wij laagdrempelige informatieve tv-programma's en entertainment voor diverse omroepen en zenders. Van formatontwikkeling en script, tot opname, montage en postproductie. 

  Het begon in 2001 met twee series van De Televisiejaren bij de (toen nog) NCRV op (toen nog) Nederland 1. Andere voorbeelden van televisieprogramma’s van FC Klap zijn RonReizen bij RTL 4 en 1 Euro Per Gesprek bij Omroep Max op NPO 1.