Communicatie / Management
Menu

Management

Het leiden van een seminar of bedrijfsdag is een vak apart. FC Klap verzorgt het management van een aantal presentatoren die dat vak verstaan en als dagvoorzitter soepel en betrokken een bijeenkomst kunnen leiden.

FC Klap behartigt de zakelijke belangen voor deze professionals als zij worden gepolst voor commercials of evenementen én voert contractbesprekingen met zenders, producenten of bedrijven. Bij het management van FC Klap zijn Harm Edens, Frits Sissing, Nelleke van der Krogt, Nienke van den Berg, Milan van Dongen en Joost Koning aangesloten.

Interesse? Neem contact op met Rob Klap: rob@fcklap.nl.

 

Nieuwe projecten voor Harm Edens en Frits Sissing

Frits Sissing is niet alleen bekend als presentator van Maestro en Tussen Kunst & Kitsch, maar hij tourt ook door het land met zijn eigen presentatie over mentale vitaliteit: Leef Je Droom! Hierin doet Frits, in een inspirerend verhaal vol humor, hilarische tv-fragmenten en praktische tips, de ontwikkeling van zijn mentale kracht uit de doeken. Hij houdt aan de hand van zijn eigen carrièreontwikkeling zijn gehoor een spiegel voor en zet zijn toehoorders op inspirerende wijze aan het denken over de realisatie van hun doelen en dromen. En ook Harm Edens is meer dan het gezicht van Dit Was Het Nieuws. Als ambassadeur van National Geographics campagne Stop Met Plastic vraagt hij aandacht voor het probleem dat wegwerpplastic heet. Daarnaast staat Harm regelmatig als gastspreker stil bij klimaatontwikkelingen en reikt hij duurzame alternatieven aan.

Joost Koning

Joost (1996) is presentator en theater-, tv en stemacteur. Hij begon zijn acteercarrière op 12-jarige leeftijd in de jeugdserie Vrijland, waarin hij in 3 seizoenen 390 afleveringen op zijn naam schreef. Zijn talent bleef niet onopgemerkt: hij speelde onder andere in de succesvolle NPO-serie Penoza (seizoen 2 t/m 4) en de films Bellicher: Cel, Boy 7, Roffa en Bro’s Before Ho’s. Daarnaast improviseerde hij geregeld bij De Vloer Op junior en De Vloer Op en was hij het gezicht van een KPN-commercialreeks.
Van film- en televisieset naar de planken: Joost reisde langs de grote theaters in Nederland om 90 keer de rol van Peter van Pels te vertolken in theaterstuk Achter Het Huis, een eigentijdse bewerking van het dagboek van Anne Frank (geregisseerd door Johan Doesburg).
Als presentator was Joost te zien als reporter van het Ranger Dierenjournaal op Disney XD. Dit jaar studeert Joost af aan de toneelacademie in Maastricht.

Harm Edens

Met zijn onkreukbare gezicht is Harm Edens de perfecte aangever van de satirische show Dit Was Het Nieuws, maar de tekstschrijver/presentator (van onder andere Gelderse Koppen en de NTR-quiz De Universiteitsstrijd) is vooral verrassend veelzijdig en op tal van terreinen inzetbaar. Zo gaf hij de tweede dag van het Nationaal HR Congres dynamiek, inhoud en humor mee, is hij een bevlogen dagvoorzitter en draagt Harm de campagne van Zilveren Kruis.

Nienke

Soms hebben artiesten of (goed zingende) presentatoren helemaal geen achternaam nodig. Nienke hoort bij dat selecte gezelschap. Zeker in de doelgroep. Voor de kleine fans (en ouders) van Zappelin was Nienke jarenlang een vertrouwd gezicht en praatte zij de programma’s van de publieke kinderzender swingend aan elkaar. Af en toe ging ze met karakters van Zappelin mee op tournee, maar Nienke is als zingende presentator of presenterende zangeres ook in te huren voor een bedrijfsfeest of evenement.

Frits Sissing

Frits Sissing begon als locatiepresentator van Opsporing Verzocht, werd later eindredacteur en was jarenlang het gezicht van dit goed bekeken programma. Intussen heeft hij met Maëstro, de Musical Sing-a-Long en Tussen Kunst & Kitsch een mooi pakket bij AVROTROS, maar de voormalig winnaar van Wie is de Mol? is ook in te zetten als betrokken dagvoorzitter. De manier waarop hij het pad naar een succesvolle tv-carrière wist in te slaan, geeft Frits vorm in een authentieke, inspirerende en levensechte (bedrijfs)presentatie: Leef je droom.

Nelleke van der Krogt

Televisiekijkers kennen Nelleke van der Krogt van Opsporing Verzocht en Tussen Kunst & Kitsch, theaterliefhebbers van de Hormonologen of de Vagina Monologen. Maar de presentatrice schreef ook vileine columns, gebundeld in de boeken Straffe zijwind en Klein & ongevaarlijk, en is nog altijd bijzonder geïnteresseerd in kunst en cultuur. Voor speciale klussen is Nelleke van der Krogt via Rob Klap van FC Klap incidenteel te boeken.

Milan van Dongen

Het leven van Milan (1988) draait grotendeels rond één spil: sport en dan met name voetbal. Vader Jan is commentator, presentator en eindredacteur, halfbroer Maarten zorgt als voetbaltrainer voor brood op de plank en halfbroer Jeroen is vaste verslaggever voor Studio Sport. Als jongste telg heeft Milan zich razendsnel opgewerkt tot vast gezicht bij onder meer FOX Sports Eredivisie. Hij begon aanvankelijk als beeldredacteur, maar sinds een aantal seizoen is Milan steeds meer voor de lens te zien. Zo interviewt hij de ene keer, in perfect Spaans, Atletico Madrid-trainer Simeone en neemt hij later soepeltjes het FOX-uitzendschema met de kijker door.

Disciplines

Redactie
Design
Digitaal
Visueel