Communicatie / Management
Menu

Management

Het leiden van een seminar of bedrijfsdag is een vak apart. FC Klap verzorgt het management van een aantal presentatoren die dat vak verstaan en als dagvoorzitter soepel en betrokken een bijeenkomst kunnen leiden.

FC Klap behartigt de zakelijke belangen voor deze professionals als zij worden gepolst voor commercials of evenementen én voert contractbesprekingen met zenders, producenten of bedrijven. Bij het management van FC Klap zijn Harm Edens, Frits Sissing, Nelleke van der Krogt, Nienke van den Berg, Kevin van den Berg, Milan van Dongen en Joost Koning aangesloten.

Interesse? Neem contact op met Rob Klap: rob@fcklap.nl.

 

Bert Kuizenga

Verrassend veelzijdig is-ie: acteur, presentator, programmamaker en kunstenaar. Bert Kuizenga speelde op tv onder andere in de comedy’s Ik ben je Moeder Niet en Verkeerd Verbonden. Maar als acteur was en is hij ook veel op de planken te vinden. Zo stond hij naast André van Duin in zijn theatershows en toerde hij met Mary-Lou van Stenis langs theaters in Nederland en België met Bedgeheimen. Naast zijn werk in het theater richtte hij een productiebedrijf op dat televisieformats ontwikkelt en geeft hij zijn ervaring als presentator via trainingen door aan jonge presentatoren en mensen uit het bedrijfsleven. Lange tijd presenteerde hij programma’s bij de TROS (o.a. Blind Date, TROS ACTUA, Te land, ter zee en in de lucht) en in 2021 is hij de presentator van het door hem zelf bedachte dagelijkse programma 1 euro per gesprek van omroep MAX.
Dan rest alleen de kop kunstenaar nog: onder de naam Nieuw Amsterdams Blauw maakt Bert handgemaakte gipsen wandborden.

Tim Hogenbosch

Beter bekend als Boswachter Tim. Boswachter wordt televisiepresentator. Het klinkt als een droom. En dat was het ook. Tim Hogenbosch wilde al van jongs af aan boswachter worden of kinderprogramma’s presenteren. ‘Of’ werd ‘en’; Tim was beide. Als boswachter voor Staatsbosbeheer werd hij in 2018 uitgeroepen tot beste twitteraar van Nederland en amper twee jaar later presenteerde hij de eerste aflevering van het KRO-NCRV-programma Beestenbrigade. Elke aflevering gaat hij met zijn beestenbrigade (2 kinderen van 6 of 7 jaar) op missie om de natuur een handje te helpen. In 2020 won Tim met het programma op het Gouden Televizier-Ring Gala de Televizier-Ster Jeugd. En dit programma smaakt naar meer! Ook op papier doet Tim het goed met zijn boek Naar buiten met Boswachter Tim en het doeboek van de Beestenbrigade.

Harm Edens

Met zijn onkreukbare gezicht is Harm Edens de perfecte aangever van de satirische show Dit Was Het Nieuws, maar de tekstschrijver/presentator (van onder andere Gelderse Koppen en de NTR-quiz De Universiteitsstrijd) is vooral verrassend veelzijdig en op tal van terreinen inzetbaar. Zo gaf hij de tweede dag van het Nationaal HR Congres dynamiek, inhoud en humor mee, is hij een bevlogen dagvoorzitter en draagt Harm de campagne van Zilveren Kruis.

Frits Sissing

Frits Sissing begon als locatiepresentator van Opsporing Verzocht, werd later eindredacteur en was jarenlang het gezicht van dit goed bekeken programma. Intussen heeft hij met Maëstro, de Musical Sing-a-Long en Tussen Kunst & Kitsch een mooi pakket bij AVROTROS, maar de voormalig winnaar van Wie is de Mol? is ook in te zetten als betrokken dagvoorzitter. De manier waarop hij het pad naar een succesvolle tv-carrière wist in te slaan, geeft Frits vorm in een authentieke, inspirerende en levensechte (bedrijfs)presentatie: Leef je droom.

Milan van Dongen

Het leven van Milan (1988) draait grotendeels rond één spil: sport en dan met name voetbal. Vader Jan is commentator, presentator en eindredacteur, halfbroer Maarten zorgt als voetbaltrainer voor brood op de plank en halfbroer Jeroen is vaste verslaggever voor Studio Sport. Als jongste telg heeft Milan zich razendsnel opgewerkt tot vast gezicht bij onder meer FOX Sports Eredivisie. Hij begon aanvankelijk als beeldredacteur, maar sinds een aantal seizoen is Milan steeds meer voor de lens te zien. Zo interviewt hij de ene keer, in perfect Spaans, Atletico Madrid-trainer Simeone en neemt hij later soepeltjes het FOX-uitzendschema met de kijker door.

Nienke

Soms hebben artiesten of (goed zingende) presentatoren helemaal geen achternaam nodig. Nienke hoort bij dat selecte gezelschap. Zeker in de doelgroep. Voor de kleine fans (en ouders) van Zappelin was Nienke jarenlang een vertrouwd gezicht en praatte zij de programma’s van de publieke kinderzender swingend aan elkaar. Af en toe ging ze met karakters van Zappelin mee op tournee, maar Nienke is als zingende presentator of presenterende zangeres ook in te huren voor een bedrijfsfeest of evenement.

Joost Koning

Joost (1996) is presentator en theater-, tv en stemacteur. Hij begon zijn acteercarrière op 12-jarige leeftijd in de jeugdserie Vrijland, waarin hij in 3 seizoenen 390 afleveringen op zijn naam schreef. Zijn talent bleef niet onopgemerkt: hij speelde onder andere in de succesvolle NPO-serie Penoza (seizoen 2 t/m 4) en de films Bellicher: Cel, Boy 7, Roffa en Bro’s Before Ho’s. Daarnaast improviseerde hij geregeld bij De Vloer Op junior en De Vloer Op en was hij het gezicht van een KPN-commercialreeks.
Van film- en televisieset naar de planken: Joost reisde langs de grote theaters in Nederland om 90 keer de rol van Peter van Pels te vertolken in theaterstuk Achter Het Huis, een eigentijdse bewerking van het dagboek van Anne Frank (geregisseerd door Johan Doesburg).
Als presentator was Joost te zien als reporter van het Ranger Dierenjournaal op Disney XD. Dit jaar studeert Joost af aan de toneelacademie in Maastricht.

Nelleke van der Krogt

Televisiekijkers kennen Nelleke van der Krogt van Opsporing Verzocht en Tussen Kunst & Kitsch, theaterliefhebbers van de Hormonologen of de Vagina Monologen. Maar de presentatrice schreef ook vileine columns, gebundeld in de boeken Straffe zijwind en Klein & ongevaarlijk, en is nog altijd bijzonder geïnteresseerd in kunst en cultuur. Voor speciale klussen is Nelleke van der Krogt via Rob Klap van FC Klap incidenteel te boeken.

Kevin van den Berg

Presentator en dagvoorzitter Kevin van den Berg zette bij de lokale omroep als tiener al zijn eerste stappen op de carrièreladder. Inmiddels presenteert hij regelmatig talkshows voor bedrijven en treedt hij op als dagvoorzitter of gespreksleider bij tal van bijeenkomsten en evenementen. Presenteren voor de camera is Kevin ook niet vreemd; zo was hij onder andere actief als verslaggever voor Stage Entertainment, de Zilveren Camera en was hij een tijd lang online het gezicht van Mediastad Hilversum. Meer informatie over Kevin lees je op kevinvandenberg.nl.

Ayisha Siddiqi

Ayisha Siddiqi (7 maart 1991) deed als klein meisje al Bollywood-films na en wist: dit wil ik ook. Ze studeerde in 2018 af aan de Toneelacademie Maastricht en is sinds 2015 regelmatig te zien in theatervoorstellingen en films. Ayisha is Pakistaanse en geboren in Saoedi-Arabië. Op 3-jarige leeftijd verhuisde ze naar Nederland en ontwikkelde zich tot een veelzijdig multitalent. Naast acteur is ze ook schrijver, danser, choreograaf, presentator/host en stemacteur. Ayisha heeft veel energie, weet de juiste vragen te stellen en zorgt voor een gezellige noot, ze spreekt Nederlands, Engels, Hindi en Urdu.

Rob Janssen

Nederland wordt sinds september 2022 wakker met het positieve geluid van radioduo Rob en Wijnand; elke werkdag zijn de mannen van 6:00 tot 9:00 uur te horen in dé ochtendshow van 3FM. Janssen presenteerde al diverse programma’s op verschillende tijdstippen voor AVROTROS en NPO 3FM en werd in 2017 genomineerd voor een Marconi Award voor aanstormend talent. Terecht! Zo blijkt, want zijn programma Partij voor de Vrijdag sleepte in 2022 een nominatie voor de Gouden RadioRing in de wacht. De reden dat hij, na drie jaar op rij het Gouden RadioRing Gala te hebben gepresenteerd, die klus dát jaar even moest overslaan. Van talent tot ochtendjock in amper vijf jaar; dit is een dj waar je niet meer omheen kan!

Ricardo Ras

Niet van echt te onderscheiden! Met een bizarre imitatie van All You Need Is Love-presentator Robert ten Brink won cabaretier en presentator Ricardo Ras in 2021 de imitatietalentenjacht De Casting Kantine. Zijn winst leverde hem een plek in het RTL4-programma De TV Kantine op. De plek die hem op het lijf is geschreven. Want zijn ruim vijftig imitaties zijn niet alleen treffend, maar ook hysterisch en hilarisch. En dat ontging ook de TikTok-gebruikers niet; de ene na de andere imitatie van Ricardo gaat viral op het populaire social mediaplatform. Doe hem dat maar eens na!

Disciplines

Redactie
Design
Digitaal
Visueel