Communicatie / Visueel
Menu

Visueel

Voor de jonge(re) generatie is een filmpje kijken op YouTube, of een ander kanaal, de gewoonste zaak van de wereld. Binnen de mediamix groeit de rol van video met de dag. FC Klap maakt niet alleen voor eigen uitgaven online videoproducties (denk aan BMTV), maar is ook in te huren voor een professionele productie op maat: script, draaien en montage. Ook daar draait FC Klap, met eigen camera-apparatuur en montagemogelijkheden in huis, de hand niet voor om…

Met een netwerk aan toegewijde, professionele fotografen bent u ook voor een portret of reportage bij FC Klap aan het juiste adres. Schroom niet om contact op te nemen voor meer informatie: Fotografie Club Klap…

Tax Talks krijgt nieuwe look & feel

Sdu Licent Academy is aanbieder van opleidingen en vakinformatie. Met Tax Talks reikt het fiscalisten een online learning platform aan met onder andere veertig webinars per jaar. Welke rol speelde FC Klap bij de opgefriste vormgeving? Onze FC staat niet voor Fiscale Communicatie, maar voor een opfrisbeurt van de Tax Talks-huisstijl ben je bij onze ontwerpstudio aan het juiste adres. We ontworpen een nieuw logo, namen alle stijlelementen op de schop, gingen met roller en kwast door de opnamestudio en produceerden tot slot een kersverse video intro-, outro en meerdere bumpers. Leuker konden we Tax Talks niet maken, wel mooier!

Profile

“Beter in banden”, kent u hem nog? – zocht hulp bij het aankleden van haar jaarlijkse Profile Ondernemersdag en vond dat bij FC Klap. Bert Kuizenga – vers in het management van de Hilversumse uitgeverij – werd ingevlogen als spreekstalmeester en praatte de dag op bevlogen en humoristische wijze aan elkaar. De presentatie voor op het grote scherm overgoten we met een fijn Profile-sausje en voorzagen we van een zestal video’s. Voor vier daarvan hezen we vier hoge Profile-piefen in overal en lieten hen de wielen onder een auto schroeven. Want als zij de dienst uitmaken binnen het bedrijf mogen ze eerst even bewijzen dat ze ook in de werkplaats hun mannetje staan. Het leverde grappige en vooral goudeerlijke beelden op die bij het aanwezige publiek goed in de smaak vielen. Conclusie: op naar volgend jaar!

Video's voor Bruna en Xenos

‘Schoolspullen nodig? Bruna!’ Die kreet vloog voorbij in de flitsende back to schoolreclame van Bruna. Het talentvolle vlogduo Myron en Michelle (HiSchool Heroes) speelde de hoofdrol, redacteur Koen verzorgde de regie en vormgever Gilles gaf de commercial technisch en visueel vorm.

Genoeg reuring rondom winkelketen Xenos dit jaar. Eerst ging het complete winkelbeeld op de schop en vervolgens werd Xenos zelf in de etalage gezet. Maar hoe houd je de Xenos-medewerker – het liefst op een leuke, ludieke manier – op de hoogte van alle veranderingen? FC Klap bedacht samen met Xenos het videoformat Vlox, hield audities en verzorgde per aflevering de opnamen, regie en montage.

Uitgeverij

Van een covershoot voor BM tot een dagvullende fotoshoot voor Enzo Knols Knolpower of een buitenreportage voor Boer zoekt Vrouw Magazine: ook voor de boeken en (digitale) magazines van onze uitgeverij schakelen we één van onze vaste fotografen in.

Oranje Fonds

Met hun bijdrage aan het Oranje Fonds dragen onze redacteuren en fotografen hun steentje bij in het vergroten van contact en betrokkenheid in Nederland. En dat leverde mooie verhalen en beelden op: de redactie maakte ontroerende interviews voor het initiatief ikwordmaatje.nl en onze fotografen gaven diverse vluchtelingenprojecten een podium.

Commissariaat voor de Media

Als het Commissariaat voor de Media een symposium houdt, zijn ze op zoek naar een filmploeg die bij aanvang gasten interviewt en de beelden vervolgens onder hoge druk tot een flitsende video monteert, zodat het filmpje twee uur later op het grote scherm zichtbaar is. FC Klap ging die uitdaging graag aan en voerde hem naar tevredenheid uit.

AFAS Live

Voorheen Heineken Music Hal, nu AFAS Live. Maar altijd dé locatie voor liefhebbers van live muziek en entertainment en een perfect podium voor organisatoren van evenementen met een B-to-B of B-to-C karakter. Voor die B-to-B-tak zocht AFAS Live een flitsende showreel die kan worden getoond aan mogelijke huurders, sponsoren en andere zakelijke relaties. Die vonden ze bij FC Klap.

Xenos Vlox

Xenos ondergaat de komende jaren een ingrijpende transformatie. Om de Xenos-medewerker op de hoogte te brengen van aanstaande veranderingen en gevolgen, maakt FC Klap een tweewekelijks video-item onder de naam ‘VLOX’. In elke video behandelt een vaste presentatrice een thema met een tweeledig doel: de medewerker informeren en vermaken.

Laura Mooijen

Als je nieuwe borsten hebt, heb je ook nieuwe bh’s nodig. Zo simpel is het. Laura Mooijen, plastisch chirurg en borstvergrotingspecialist, wilde het belang van het aanmeten en aanschaffen van de juiste maat in een video uitgelegd hebben. Opgetogen schoot FC Klap de benodigde beelden in een lingeriezaak.

Het Financieele Dagblad

Voor Het Financieele Dagblad, kortweg FD en een van de oudste dagbladen van Nederland, toverde FC Klap de geschreven rubrieken ‘Zakenauto’ en ‘Huis te koop’ eenmalig om tot bewegend beeld. We namen de complete keten, van script tot eindproduct, voor onze rekening, waarvoor we wel een factuur mochten maken.

Disciplines

Redactie
Digitaal
Visueel
Management