Communicatie / Visueel
Menu

Visueel

Voor de jonge(re) generatie is een filmpje kijken op YouTube, of een ander kanaal, de gewoonste zaak van de wereld. Binnen de mediamix groeit de rol van video met de dag. FC Klap maakt niet alleen voor eigen uitgaven online videoproducties (denk aan BMTV), maar is ook in te huren voor een professionele productie op maat: script, draaien en montage. Ook daar draait FC Klap, met eigen camera-apparatuur en montagemogelijkheden in huis, de hand niet voor om…

Met een netwerk aan toegewijde, professionele fotografen bent u ook voor een portret of reportage bij FC Klap aan het juiste adres. Schroom niet om contact op te nemen voor meer informatie: Fotografie Club Klap…

Profile TV met Frank Evenblij

Sinds 1989 werkt Profile dagelijks met passie aan auto's en vrachtauto's vanuit één van de intussen 230 vestigingen in Nederland en België. Maar net als die vierwieler is een Garage Management Systeem (GMS) weleens aan vervanging toe. Zo maakten wij die vervanging sexy... Die uitrol, plus bijbehorende informatiestroom richting 2.000 medewerkers, moet wel professioneel gestalte krijgen, zo vonden ze ook bij Profile. Het navigatie-advies van FC Klap? 'Profile TV', een wekelijks video-item waarin het nieuwe GMS steevast aan bod komt - de kracht zit m in de herhaling - aangevuld met toegankelijke items. Presentator? Frank Evenblij, voormalig Jakhals bij DWDD die niet bang is af en toe een heilig huisje omver te schoppen. Deze mooie mix nodigt de kijker elke week subtiel uit opnieuw in te schakelen. In aanloop naar de eerste tien afleveringen Profile TV, maakten we al drie teasers.

Video's voor Bruna en Xenos

‘Schoolspullen nodig? Bruna!’ Die kreet vloog voorbij in de flitsende back to schoolreclame van Bruna. Het talentvolle vlogduo Myron en Michelle (HiSchool Heroes) speelde de hoofdrol, redacteur Koen verzorgde de regie en vormgever Gilles gaf de commercial technisch en visueel vorm.

Genoeg reuring rondom winkelketen Xenos dit jaar. Eerst ging het complete winkelbeeld op de schop en vervolgens werd Xenos zelf in de etalage gezet. Maar hoe houd je de Xenos-medewerker – het liefst op een leuke, ludieke manier – op de hoogte van alle veranderingen? FC Klap bedacht samen met Xenos het videoformat Vlox, hield audities en verzorgde per aflevering de opnamen, regie en montage.

Uitgeverij

Van een covershoot voor BM tot een dagvullende fotoshoot voor Enzo Knols Knolpower of een buitenreportage voor Boer zoekt Vrouw Magazine: ook voor de boeken en (digitale) magazines van onze uitgeverij schakelen we één van onze vaste fotografen in.

Oranje Fonds

Met hun bijdrage aan het Oranje Fonds dragen onze redacteuren en fotografen hun steentje bij in het vergroten van contact en betrokkenheid in Nederland. En dat leverde mooie verhalen en beelden op: de redactie maakte ontroerende interviews voor het initiatief ikwordmaatje.nl en onze fotografen gaven diverse vluchtelingenprojecten een podium.

Commissariaat voor de Media

Als het Commissariaat voor de Media een symposium houdt, zijn ze op zoek naar een filmploeg die bij aanvang gasten interviewt en de beelden vervolgens onder hoge druk tot een flitsende video monteert, zodat het filmpje twee uur later op het grote scherm zichtbaar is. FC Klap ging die uitdaging graag aan en voerde hem naar tevredenheid uit.

AFAS Live

Voorheen Heineken Music Hal, nu AFAS Live. Maar altijd dé locatie voor liefhebbers van live muziek en entertainment en een perfect podium voor organisatoren van evenementen met een B-to-B of B-to-C karakter. Voor die B-to-B-tak zocht AFAS Live een flitsende showreel die kan worden getoond aan mogelijke huurders, sponsoren en andere zakelijke relaties. Die vonden ze bij FC Klap.

Xenos Vlox

Xenos ondergaat de komende jaren een ingrijpende transformatie. Om de Xenos-medewerker op de hoogte te brengen van aanstaande veranderingen en gevolgen, maakt FC Klap een tweewekelijks video-item onder de naam ‘VLOX’. In elke video behandelt een vaste presentatrice een thema met een tweeledig doel: de medewerker informeren en vermaken.

Laura Mooijen

Als je nieuwe borsten hebt, heb je ook nieuwe bh’s nodig. Zo simpel is het. Laura Mooijen, plastisch chirurg en borstvergrotingspecialist, wilde het belang van het aanmeten en aanschaffen van de juiste maat in een video uitgelegd hebben. Opgetogen schoot FC Klap de benodigde beelden in een lingeriezaak.

Het Financieele Dagblad

Voor Het Financieele Dagblad, kortweg FD en een van de oudste dagbladen van Nederland, toverde FC Klap de geschreven rubrieken ‘Zakenauto’ en ‘Huis te koop’ eenmalig om tot bewegend beeld. We namen de complete keten, van script tot eindproduct, voor onze rekening, waarvoor we wel een factuur mochten maken.

Disciplines

Redactie
Digitaal
Visueel
Management