Menu

Vacatures

(Junior) redacteur

Wij zoeken een (junior) redacteur. Onze nieuwe collega werkt mee aan onze eigen uitgaven en voor verschillende opdrachtgevers. Een greep: jeugdtitels als het Zappelin Doeboek en TikTok vakantieboek. Vakbladen als BM. Communicatie voor organisaties als VakantieXperts en AVROTROS. Online voor onder andere reisplatform RonReizen en Zelfstandigen Bouw. En onze videoprojecten voor onder andere Oranje Fonds en Profile. Je coördineert, produceert, interviewt, schrijft teksten en redigeert artikelen. Wij vragen veel zelfstandigheid, maar als teamlid krijg je ook veel ondersteuning.

Jij…
...hebt affiniteit met print, online en socials. Je hebt een redactionele opleiding genoten en staat te trappelen om bij een gezellige, maar vooral ambitieuze uitgeverij aan het werk te gaan.
Functie-eisen:
- HBO
- Full time
- Uitstekende redactionele vaardigheden
- Zelfstandig en verantwoordelijk
- Leergierig

Wij…
… maken journalistieke en zakelijke producties in woord en beeld. Voor opdrachtgevers en in eigen beheer: artikelen, brochures, video’s, magazines, boeken en online platformen.

Ben jij enthousiast, creatief, flexibel en hou je ervan om net dat stapje extra te doen, dan ontvangen wij graag je CV en motivatie per mail t.a.v. Daniëlle Hartemink op jobs@fcklap.nl.

(Junior) Digital marketeer

Uitgeverij en communicatiebureau FC Klap in Hilversum zoekt een digital marketeer. Onze nieuwe collega werkt mee aan de online- en digitale strategie van onze eigen merken en de projecten voor verschillende opdrachtgevers. Een greep: het platform voor het mediavak BM (Broadcast Magazine), videoprojecten voor onder andere RTL 4 en MAX. Zelfstandig Ondernemers, Zelfstandigen Bouw, reisplatform RonReizen. Maar ook van onze uitgeverij met titels: Biografie Andre van Duin, Boer zoekt Vrouw, Doeboek van het Sinterklaasjournaal, Zappelin Doeboeken, TikTok en Knolpower van Enzo Knol.

Jij…
… bent gedreven en leergierig. Je hebt een relevante opleiding genoten en staat te trappelen om bij een gezellig, maar vooral ambitieus communicatiebureau aan het werk te gaan.

Functie-eisen:
Fulltime (32-40 uur)
Creatief
Search Console, Datastudio en Google Ads hebben voor jou (vrijwel) geen geheimen
Zelfstandig, leergierig en verantwoordelijk
HBO/WO diploma Commerciële economie, Creative business, Marketing, Communicatie of Media
Zelfstandig tekst en/of beeld maken is een pré
Het is handig als je aantoonbare ervaring in online marketing hebt. Bijvoorbeeld relevante werkervaring, een portfolio of enige Google certificaten.
Wij vragen een grote mate van zelfstandigheid, maar als teamlid krijg je ook veel ondersteuning. We hebben veel kennis in huis dus je kunt je ook goed ontwikkelen.

Je werk…
… bestaat uit het adverteren op sociale media (SMA) & zoekmachines (SEA), e-mail marketing, data(analyse), mediaplanning/-strategie en zoekmachine-optimalisatie (SEO).

Wij…
… maken journalistieke en zakelijke producties in woord en beeld. Voor opdrachtgevers en in eigen beheer: artikelen, brochures, magazines, boeken, video’s, televisieprogramma’s en online platformen.

Wij bieden…
… een gezellige werkplek in het centrum van Hilversum. Ruimte om je interesses en talenten verder te ontwikkelen. Regelmatig vrijmibo’s en teamuitjes.

Ben jij enthousiast, creatief, flexibel en hou je ervan om net dat stapje extra te doen, dan ontvangen wij graag je CV en motivatie per mail t.a.v. Rob Klap op jobs@fcklap.nl.

Stageplek video

Denk jij in bewegend beeld? Droom je in 16mm-film? En flitst jouw leven regelmatig als een showreel aan je voorbij? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van onze videotak zoekt FC Klap een videostagiair(e). Iemand die wegwijs wil raken in alle facetten van videoproductie: van locatiescouting tot montage en van regie tot color grading.

Dit bieden we:
Tijdens je stage word je een vaste waarde binnen ons videoteam en werk je mee aan allerlei projecten: van interne klussen tot grote producties voor onze opdrachtgevers. We leren je omgaan met onze camera-apparatuur en streven ernaar je zelfstandig te laten draaien. Je monteert beelden die jij of iemand anders heeft gedraaid en leert een mooi, volledig item af te leveren, waar je een eigen stempel op mag drukken. En als je wilt, duiken we ook nog de wereld van After Effects in.

Wie ben jij?
Ben jij een enthousiaste student video-editing, camera en montage of iets vergelijkbaars? Heb jij toffe ideeën en ben je altijd de eerste die gebeld wordt als er een filmpje gemaakt moet worden? Iemand die bereid is de handen uit de mouwen te steken en stiekem hoopt de volgende Spielberg te worden? Dan hebben wij een prachtige stageplek voor jou in hartje Hilversum.

Functie-eisen:
• Kennis van Adobe Premiere Pro is een must
• Kennis van After Effects en Photoshop is een pré
• Kennis van Canon en Sony (spiegelreflex)camera’s komt van pas
• Een zelfstandig werker die van aanpakken weet
• Een drankje meedrinken op de vrijmibo is een pré

Wie zijn wij?
FC Klap is een uitgeverij en allround communicatiebureau. Voor interne of externe communicatie zijn steeds meer mediamiddelen in te zetten. De selectie van FC Klap is in alle facetten thuis. Bedenken en schrijven, redigeren en produceren. FC Klap stemt beeld en teksten af op de opdracht, verzorgt video en fotografie, grafisch ontwerp en vormgeving. Van pril idee tot tv. Van app tot tijdschrift of boek. FC Klap maakt media op maat. Dat doen we voor klanten als Nederlandse Loterij, Bruna, Viacom en AVROTROS. Maar ook voor eigen uitgaven als boeken van YouTube sterren, De YouTube100, ons reisplatform RonReizen en magazines van Nickelodeon, Zappelin en Boer Zoekt Vrouw.

Contact:
Is je interesse gewekt? Stuur dan je sollicitatiebrief- of video naar koen@fcklap.nl. Telefonisch is Koen bereikbaar op 035-6210150.

Stageplek communicatie en social media

Kruip jij altijd al in het hoofd van de klant? Gaat jouw bloed sneller stromen bij de uitdaging de consument in het hart te raken? En steek je graag je handen uit je mouwen om (online) communicatieactiviteiten te bedenken én uit te voeren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Om onze producten op de juiste manier onder de aandacht te brengen van onze klanten (consumenten, vakbroeders en B2B) zijn wij ter versterking van ons team op zoek naar een staigiar(e) communicatie en social media.

Dit bieden we:
Voor de uitbreiding van onze promotieactiviteiten zijn we op zoek naar een gedreven, enthousiaste en gezellige collega. Tijdens de stage werk je actief en zelfstandig mee binnen het communicatieteam. Je zult je bezighouden met het bedenken van campagnes voor verschillende merken, het maken van content en het onderhouden van de verschillende social media-accounts en diverse platformen. Je krijgt naast ondersteuning een grote van mate van vrijheid binnen het team.

Wie ben jij?
Ben jij een enthousiaste student communicatie, commerciële economie, media & informatie of iets vergelijkbaars? Heb je affiniteit met online en social media, vul jij onze plannen aan met je eigen ideeën; dan wacht een werkplek op je in hartje Hilversum.

Wie zijn wij?
FC Klap is een uitgeverij en allround communicatiebureau. Voor interne of externe communicatie zijn steeds meer mediamiddelen in te zetten. De selectie van FC Klap is in alle facetten thuis. Bedenken en schrijven, redigeren en produceren. FC Klap stemt beeld en teksten af op de opdracht, verzorgt video en fotografie, grafisch ontwerp en vormgeving. Van pril idee tot tv. Van app tot tijdschrift of boek. FC Klap maakt media op maat. Dat doen we voor klanten als Nederlandse Loterij, Bruna, Viacom en AVROTROS. Maar ook voor eigen uitgaven als boeken van YouTube sterren, De YouTube100, ons reisplatform RonReizen en magazines van Nickelodeon, Zappelin en Boer Zoekt Vrouw.

Contact:
Is je interesse gewekt? Stuur dan je sollicitatiebrief naar danielle@fcklap.nl. Telefonisch is Daniëlle bereikbaar op 035-6210150.

Stageplek redactie

Is schrijven jouw passie? Ben je dol op de Nederlandse taal? Verslind je boeken en magazines? En hou je ervan om verschillende doelgroepen op een leuke manier via het geschreven woord (op papier en online) te bereiken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klanten en eigen uitgaven zijn we op zoek naar een stagiair(e) die ons redactieteam komt versterken.

Dit bieden we:
Een afwisselende stage! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste redactiestagiair(e) die het leuk vindt om de verschillende facetten van onze uitgaven te coördineren, teksten te schrijven, artikelen te redigeren en te interviewen. We vragen veel zelfstandigheid maar je wordt begeleid door ervaren redacteuren. Je schrijft actief mee aan de uitgaven van FC Klap of bladen waarvoor wij schrijven. Zoals Veronica Magazine, BM, Boer Zoekt Vrouw Magazine, De Zappelin Doeboeken, Nickelodeon Magazine, onze boeken van YouTubers en ons nieuwe online platform RonReizen.

Wie ben jij?
Je volgt een redactionele opleiding en staat te trappelen om bij een gezellige, maar vooral ambitieuze uitgeverij écht aan het werk te gaan. Je beheerst de Nederlandse taal en hebt affiniteit met tijdschriften, boeken, online en social media. Bovendien beschik je over een vlotte pen en ben je niet bang om de telefoon te pakken. Voel jij je als een vis in het water in een team schrijfkonijnen en redactietijgers, dan ben je van harte welkom in onze beestenboel.

Wie zijn wij?
FC Klap is een uitgeverij en allround communicatiebureau. Voor interne of externe communicatie zijn steeds meer mediamiddelen in te zetten. De selectie van FC Klap is in alle facetten thuis. Bedenken en schrijven, redigeren en produceren. FC Klap stemt beeld en teksten af op de opdracht, verzorgt video en fotografie, grafisch ontwerp en vormgeving. Van pril idee tot tv. Van app tot tijdschrift of boek. FC Klap maakt media op maat. Dat doen we voor klanten als Nederlandse Loterij, Bruna, Viacom en AVROTROS. Maar ook voor eigen uitgaven als boeken van YouTube sterren, De YouTube100, ons reisplatform RonReizen en magazines van Nickelodeon, Zappelin en Boer Zoekt Vrouw.

Contact:
Is je interesse gewekt? Stuur dan je sollicitatiebrief naar danielle@fcklap.nl. Telefonisch is Daniëlle bereikbaar op 035-6210150.