Communicatie / uit en thuis
Menu

uit en thuis

uit en thuis. Zo heet het ledenmagazine van AVROTROS, waarin de achterbannen van de publieke omroepen zijn versmolten tot één grote groep leden en lezers. De leden worden geactiveerd deel te nemen aan programmagerelateerde evenementen, variërend van een Wie is de Mol?- fandag tot een meet and greet met Magic Unlimted, na een spectaculaire show van de familie Kazan.

uit en thuis: clubblad van AVROTROS

uit en thuis. Zo heet het ledenmagazine van AVROTROS dat FC Klap in nauwe samenspraak met het marketingteam van AVROTROS maakt. Het begon als een handzame gids voor leden boordevol aantrekkelijke aanbiedingen voor evenementen, maar inmiddels doet het blad het deel magazine van het woord ledenmagazine meer eer aan.

In de meest recente editie krijgen de leden een kijkje achter de schermen van Tussen Kunst en Kitsch, haalt Ron Boszhard herinneringen op over zijn programma Pluk de Dag (1996-2003) en vertelt Antoinette Hertsenberg over ‘haar’ Radar, dat bijna 25 jaar op de buis is. Maar de evenementen vormen ook nog steeds een onderdeel van de magazineformule; van Viva Classic Live tot de jubileumshow van K3 en een exclusieve driedaagse reis naar Disneyland® Paris.

Web

Online ontwikkelingen veranderen het medialandschap in snel tempo. Vandaar dat AVROTROS het ledenmagazine transformeerde naar een lekker leesbare variant op de site met mogelijkheden om direct kaarten voor ledenevenementen te bestellen.

Tablet

De tablet is (bijna) niet meer weg te denken in ons dagelijkse digitale mediagebruik. Gebruiksvriendelijk en aangevuld met extra foto’s en features, zoals video’s. Via een pushnotificatie krijgt elk lid dat de app heeft gedownload een melding wanneer een nieuw magazine klaar staat in de kiosk.

Mobiel

Je kunt ook nog altijd bellen met je mobiele telefoon, maar dat handzame apparaat is uitgegroeid tot een compacte communicatieassistent: agendabeheer, filmpjes en het uit en thuis magazine gewoon bekijken op je mobiel. Lezen op de telefoon wordt steeds meer een gewoonte. Met een call to action button in het scherm kan de lezer direct kaartjes reserveren!

Uitgelicht

BM - Midden in de media
Video