Menu

De wereld van Zappelin

Het Zappelin Doeboek (geboren in 2002, met zes edities per jaar) staat vol lees- en doeplezier met alle vertrouwde karakters van jeugdzender Zappelin. Zoals Nienke, nijntje, Bob de Bouwer, Sesamstraat, Disney, Het Zandkasteel, de Smurfen, Woezel en Pip. En wat smurfen die Smurfen toch allemaal weer uit?

Dubbeldik

De zomer- en wintereditie van de populaire doeboekenreeks zijn extra dik: de lezertjes kunnen hun favoriete programma’s nu dubbel en dwars herbeleven in printvorm.

Het Doeboek van Het Sinterklaasjournaal

Met het Doeboek van Het Sinterklaasjournaal lijkt het wel iedere dag Sinterklaas, een must have voor alle kinderen tussen de 2 en 8 jaar. Honderd pagina’s lang spelen, puzzelen, lezen, kleuren, zingen, knutselen en koken met Dieuwertje, Sinterklaas, de Pieten én de verslaggevers van Het Sinterklaasjournaal.

ZappelinToer

Welk kind kent Nienke niet? Hét gezicht van de populaire kinderzender gaat het land in en neemt op locatie jonge kinderen mee in de wereld van Zappelin. In een swingende show boordevol interactie verrast Nienke de kleintjes met liedjes, dansjes en spelletjes die ze zo goed kennen van tv. Bovendien staat Nienke ook te popelen om ze te ontmoeten en samen op de foto te gaan. Ook beschikbaar in XL-versie: groter podium, speurtocht met goodiebag en Nienke neemt Nijntje en Pim & Pom mee.

Uitgelicht

Boer zoekt Vrouw-magazine
Knolpower!