Menu

Boer zoekt Vrouw-magazine

Raakt Nederland weer in de greep van Boer zoekt Vrouw? Dan ligt traditiegetrouw ook het magazine weer in de schappen.

Lekker lezen: Boer zoekt Vrouw Magazine

In het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw gaan weer vijf boeren op zoek naar de liefde van hun leven. Logischerwijs - het programma trekt nog steeds miljoenen kijkers - blijven alle ingrediënten hetzelfde, inclusief ons magazine dat het programma in ‘t kielzog volgt. In de nieuwste editie van het magazine over land, leven en liefde vertelt een relatiedeskundige aan de hand van een foto welk type de beste match is voor de boeren. Saillant detail: voor boerin Annemiek is boer Jan de ideale match. Dat is in de hele geschiedenis van het programma nog nooit voorgekomen, maar waarom eigenlijk niet? Zelf zegt Annemiek: “Het zou mooi zijn als mijn toekomstige partner begrijpt dat de boerderij soms voor gaat.” Dat zit wel goed met boer Jan, Annemiek! Dit en veel meer exclusieve Boer zoekt Vrouw-content ligt nú in de winkel.

Unieke fotocolumn Yvon Jaspers

Speciaal voor het magazine stapt Yvon Jaspers in haar rol als fotograaf: ze maakte tijdens haar bezoeken aan boerderijen mooie plaatjes voor haar fotocolumn.

Exclusieve interviews met de boeren

Terwijl alle pers in Nederland staat te trappelen om de boeren te spreken of fotograferen, neemt KRO-NCRV ze in bescherming door ze op afstand te houden. Boer zoekt Vrouw is het enige magazine dat de boeren wél mag interviewen.

Uitgelicht

De wereld van Zappelin
Knolpower!