Uitgeverij / Vakbladen
Menu

Vakbladen

De redacteuren banen zich gemakkelijk een weg in het jargon, de vormgevers vertalen het ambacht moeiteloos naar print. FC Klap maakt zich elk vakgebied eigen. Met plezier! Want deze lezers hebben dezelfde passie voor hún vak als wij voor uitgeven.

BM

Al sinds 1989 profileert Broadcast Magazine zich als hét Nederlandse mediavakblad. Dit paradepaardje van FC Klap wil een onafhankelijke spilfunctie vervullen bij de service aan en informatievoorziening voor wie in welke hoedanigheid ook betrokken is bij de Nederlandse broadcastwereld, ook online. Om de doelgroep in de volle breedte te kunnen bedienen, worden zowel print- als digitale media ingezet, evenals evenementen. De pay off van BM luidt niet voor niets al jaren: midden in de media.

Personeelbeleid

Personeelbeleid is een up-to-date, toegankelijk en eigentijds vakblad voor HR-professionals. FC Klap verzorgt in nauwe samenwerking met opdrachtgever NVP de hoofdredactie, redactie, vormgeving en fotografie. Het blad verschijnt in print en in een tabletversie met extra content, links naar sites en filmpjes. FC Klap ontwikkelde ook de site en stelt 8 keer per jaar een digitale nieuwsbrief samen. Die innige inhoudelijke samenwerking beviel zo goed dat FC Klap intussen ook het Nationale HR-jaarcongres organiseert en verantwoordelijk is voor Club NVP, een loyaliteitsprogramma voor leden.

Disciplines

Jeugd
Volwassenen