Harm Edens

Harm Edens

Harm Edens als programmamaker, schrijver en dagvoorzitter

Programmamaker, schrijver, dagvoorzitter en spreker; net als zijn karakter is Harm Edens verrassend veelzijdig en op tal van terreinen inzetbaar. Geestig, scherp en alert, maar altijd inhoudelijk. Harm is nieuwsgierig geboren en windt nergens doekjes om. Zijn belangrijkste drijfveer: onvervalst contact maken met zijn publiek.  

Presentator Dit Was Het Nieuws, De Grote Klimaatkwis en BNR Duurzaam

Bij het grote publiek is Harm bekend als vrolijke anchorman van de satirische show Dit Was Het Nieuws. Hij schreef comedy series als De Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis, presenteerde grote live shows als Het Gouden Harpen Gala en de Gouden Loeki en maakt voor Omroep Gelderland diverse programma’s als Gelderse Koppen en Het Vierdaagse Journaal. Het leeuwendeel van zijn tijd werkt Harm aan het groener maken van de wereld. Hij presenteerde daarom ook programma’s als Het grote groene idee en De Grote Klimaatkwis. En alsof dat nog niet genoeg is, presenteert Harm op de radio BNR Duurzaam.  

Columnist Broadcast Magazine en WNF-ambassadeur

Harm heeft 15 jaar ervaring als dagvoorzitter, gespreksleider en interviewer voor zeer veel verschillende evenementen, symposia en bedrijfsbijeenkomsten. Van grote presentaties en debatten tot talkshows en live-interviews. Ook is hij inzetbaar als schrijver/columnist. Zo interviewt Harm op geheel eigen wijze hotshots in omroepvakblad BM, schreef over zijn eigen huis en haard hilarische columns voor NVM en gaf hij de TV & Zo in LINDA vorm.

Duurzaamheid en natuur zijn twee onderwerpen die vaak naar voren komen in zaken waar Harm zich mee bezig houdt. Zijn werk als WNF-ambassadeur is daar het beste voorbeeld van. Ook bij veel van z’n andere goede doelen speelt dit een steeds groter wordende rol. Als Neerlandicus en dramaturg is hij ook cultureel goed onderlegd. Zijn interesses zijn beeldende kunst, architectuur en tuinen. En het kan in het Nederlands of in het Engels. En in het Duits wenn dass wirklich sein soll.
Voor boekingen of meer informatie: rob@fcklap.nl