Milan van Dongen

Milan van Dongen

Vast gezicht ESPN

Het leven van Milan (1988) draait grotendeels rond één spil: sport en dan met name voetbal. Vader Jan is commentator, presentator en eindredacteur, halfbroer Maarten zorgt als voetbaltrainer voor brood op de plank en halfbroer Jeroen is vaste verslaggever voor Studio Sport. Als jongste telg heeft Milan zich razendsnel opgewerkt tot vast gezicht bij onder ESPN.  

Goedemorgen Eredivisie

Milan begon aanvankelijk als beeldredacteur bij NOS Studio Sport en maakte daarna de overstap naar FOX Sports (nu ESPN). Sinds een aantal seizoenen behoort Milan bij de gezichtsbepalende presentatoren van ESPN. Als verslaggever interviewt hij de ene keer, in perfect Spaans, Atletico Madrid-trainer Simeone, doet hij aan de rand van het veld de analyses van de wedstrijd of bespreekt samen met Hans Kraay Jr. en zijn gasten het Nederlands Elftal in Goedemorgen Eredivisie.

Dagvoorzitter

Vaak wordt Milan geboekt op symposia en congressen waar een linkje met sport is. Maar dat hoeft natuurlijk niet. De afgestudeerde politicoloog heeft een brede kennis en interesse. Zijn algemene ontwikkeling in combinatie met zijn gezonde verstand kwam de innemende presentator goed van pas bij de quiz: The Connection.  
Voor boekingen of meer informatie: rob@fcklap.nl