Ricardo Ras

Ricardo Ras

Imitatie Robert ten Brink

Niet van echt te onderscheiden! Met een bizarre imitatie van All You Need Is Love-presentator Robert ten Brink won cabaretier en presentator Ricardo Ras in 2021 de imitatietalentenjacht De Casting Kantine. Zijn winst leverde hem een plek in het RTL4-programma De TV Kantine op. De plek die hem op het lijf is geschreven. Want zijn ruim vijftig imitaties zijn niet alleen treffend, maar ook hysterisch en hilarisch. En dat ontging ook de TikTok-gebruikers niet; de ene na de andere imitatie van Ricardo gaat viral op het populaire social mediaplatform. Doe hem dat maar eens na!

All You Need Is Ricardo

Hij wordt steeds bekender en dat is te merken. Zo werkte Ricardo samen met Bram Krikke en Pieter Valley aan een TikTok-/Instagramvideo, presenteerde de interne kerstspecial All You Need Is Real Magic van Coca Cola en presenteerde als Bobbert ten Drink de reclamecampagne All You Need is Carnaval van Bavaria. Ook mocht hij mooie opdrachten doen voor onder andere KPN, Fleurop, NS, Warner Bros en Eneco. 

De 101 Man Show

En daar stopt het niet. In 2021 produceerde Ricardo zijn YouTube-serie RAStv Talks. Hij interviewde bijzondere gasten waaronder Jörgen Raymann, Patrick Martens, Hans Klok en Irene Moors. In 2022 presenteerde hij samen met André van Duin de media quiz tijdens de uitreiking van Mediapersoon van het Jaar in Museum voor Beeld en Geluid. En dit jaar gaat hij het theater in met zijn eigen cabaretvoorstelling De 101 Man Show vol bizarre imitaties en heerlijke typetjes. 
Voor boekingen of meer informatie: rob@fcklap.nl