Tim Hogenbosch

Tim Hogenbosch

Boswachter Tim

Boswachter wordt televisiepresentator. Het klinkt als een droom. En dat was het ook. Tim Hogenbosch wilde al van jongs af aan boswachter worden of kinderprogramma’s presenteren. ‘Of’ werd ‘en’; Tim was beide. Zo werkte hij als boswachter voor Staatsbosbeheer, eerst in Utrecht en daarna in Nijmegen, en werd hij in 2018 uitgeroepen tot beste twitteraar van Nederland. 

Presentator Beestenbrigade en Beestenbrigade Battle

In 2020 presenteerde hij de eerste aflevering van het KRO-NCRV-programma Beestenbrigade. Elke aflevering gaat hij met zijn beestenbrigade (2 kinderen van 6 of 7 jaar) op missie om de natuur een handje te helpen. En in 2020 won Tim met het programma op het Gouden Televizier-Ring Gala de Televizier-Ster Jeugd. En het programma smaakt naar meer. Hij presenteert inmiddels naast Beestenbrigade, het programma Beestenbrigade Battle en de YouTube-serie Beestenbrigade Stadsdieren. Ook op papier doet Tim het goed met zijn boeken van Tim de kleine boswachter, het doeboek van de Beestenbrigade en Naar Buiten met Boswachter Tim.

Boswachter Tim in Waku Waku en Boswachter gezocht

Je kunt Tim ook kennen van Waku Waku, de televisiequiz over dieren en de natuur. Sinds 2022 heeft hij zijn eigen onderdeel in deze familiequiz, waarbij kijkers en deelnemers allerlei soorten dierenweetjes te horen krijgen en moeten zeggen of het waar is of niet. In Boswachter gezocht gaat Tim op zoek naar een nieuwe Boswachter. 
Voor boekingen of meer informatie: roos@fcklap.nl